4 Şubat 2008 Pazartesi

İlk ayak sıfır...




Maçtan önce 'fark atacağız' ' parçalayacağız' çığlıkları atan Fenerlilerin maçtan sonra yenilmediklerine şükretmelerini görmek güzeldi. Ben kaçan galibiyete üzüldüm ve yüreğini sahaya koyan gençlerimizle gurur duydum. Dün yapamadığımızı inşallah rövanşta yapıp, Fenerbahçe'nin 25 yıllık kupa özlemini dindirme çabasını bir başka bahara bırakacağız.

Centilmence bir maç olması da sevindirici bir durum. Bu maçta herhangi bir olay yaşansaydı, rövanş maçı uzak bir tarihte olmadığı için, Galatasaraylıların öfkesi geçmeden Ali Sami Yen'de oynanacak ikinci maç çok kötü olaylara sahne olabilirdi.

İki takıma da önümüzdeki hafta oynanacak Avrupa Kupası maçlarında başarılar dilerim.


2 yorum:

Aylin Ünlü dedi ki...

Biz fenerbahçe ile değil Brezilya takımıyla oynadık,yani karşımızdaki bana göre Türk takımı değildi,Türk başlığı altında geçinen yabancı bir takımdı..Vallahi bravo bu kadar yabancıyla gençlerimize rsağmen sonuç alınamadı,Samiyende görüşmek üzere..

bulut dedi ki...

Haklısın Aylin, Brezilya takımı gibiydi, ama Brezilya Milli Takımı'nın hocası Dunga da, takımına milli oyuncu seçmek için o maçı izleyenler arasındaydı. Adamın sahada en beğendiği futbolcu da bizim bücür Serkan oldu. Yani Fener'in Brezilyalıları dandik :)